Browsing by Author Сокот, Олександр Євгенович
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Аналіз показників освітлення при організації освітнього процесу | Сокот, Олександр Євгенович |
2019 | Дослідження штучного освітлення на основі зв’язку спеціальних та статистичних методів | Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Іщенко, Ольга Анатоліївна; Ищенко, Ольга Анатольевна; Ishchenko, Olha; Сокот, Олександр Євгенович |
2023 | ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгеніївна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Сокот, Олександр Євгенович; Андрущенко, Микола Васильович; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Булгаков, Павло Олександрович; Кузьменко, Олександр; Яковер, Олександр |
2020 | Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробки | Сокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina |
2018 | Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначення | Сокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2023 | Удосконалення технології хлібо-булочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробки | Бандура, Ірина Іванівна; Сокот, Олександр Євгенович; Bandura, Iryna; Sokot, O. |