Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Сокот, Олександр Євгенович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аналіз показників освітлення при організації освітнього процесуСокот, Олександр Євгенович; Sokot Oleksandr
2019Дослідження штучного освітлення на основі зв’язку спеціальних та статистичних методівСосницька, Наталя Леонідівна; Sosnytska, Natalia; Іщенко, Ольга Анатоліївна; Ishchenko, Olha; Сокот, Олександр Євгенович; Sokot Oleksandr
2024ЗВІТ про науково-дослідну роботу Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний)Прісс, Олеся Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Priss, Olesia; Bandyra, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька Дар'я Костянтинівна; Булгаков П. О.; Яковер О. І.; Колісниченко Тетяна Олександрівна; Ангеловська Алла Олександрівна; Андрущенко Микола Васильович; Гончар Юлія Миколаївна; Данченко Олена Олександрівна; Данченко Микола Миколайович; Майборода Данііл Олександрович; Загорко Надія Петрівна; Бісько Ніна Анатоліївна; Ткаченко Антон Геннадійович; Сокот, Олександр Євгенович; Кюрчева, Людмила Миколаївна
2023ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Сокот, Олександр Євгенович; Андрущенко, Микола Васильович; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Булгаков, Павло Олександрович; Кузьменко, Олександр; Яковер, Олександр
2020Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробкиСокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Sokot Oleksandr
2024Оцінка технічних показників хліба з додаванням відварених грибів ГливиСокот, Олександр Євгенович
2018Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначенняСокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2023Удосконалення технології хлібо-булочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробкиБандура, Ірина Іванівна; Сокот, Олександр Євгенович; Bandura, Iryna; Sokot, O.