Showing results 1 to 20 of 112
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread | Osokina, K.; Kostetska, O.; Gerasymchuk, V.; Voziian, L.; Telezhenko, O.; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Stepanenko, D. |
2018 | Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes | Dzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
2018 | Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition | Dzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна |
2016 | Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits | Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна |
2014 | Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2020 | Forecasting of winter wheat (Triticum aestivum L.) yield for the Southern Steppe of Ukraine using meteorological indices | Bilousova, Zoia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Klipakova, Yuliia; Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Kenieva, Viktoriia; Кенєва, Вікторія Анатоліївна; Кенева, Виктория Анатольевна; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна |
2017 | Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruits | Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytrо; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Kopylova, Tatiana; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Atanasova, Vita; Kashkano, Maryana; Kozonova, Julia |
2017 | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage | Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Velichko, I.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна |
2017 | Technology of fresh herbs storage using hydrogel and antioxidant composition | Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Yevlash, V. |
2017 | The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna |
2011 | Активність дихальних процесів у плодах томата при зберіганні за дії антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2014 | Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2014 | Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2019 | Біохімія плодів та овочів: навч. посібник | Євлаш, В. В.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Павлоцька, Л. Ф.; Скуріхіна, Л. А.; Дуденко, Н. В.; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Оlena |
2015 | Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2015 | Влияние абиотических факторов на накопление фенольных соединений в плодовых овощах | Присс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Васильевна; Калитка, Валентина Василівна; Kalytka, Valentyna |
2017 | Вплив абіотичних факторів на інтенсивність дихання плодових овочів впродовж зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Євлаш, В. В.; Евлаш, В. В.; Evlash, V.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentina; Калугіна, І. М.; Калугина, И. Н.; Kalugina, I.; Колесніченко, С. Л.; Колесниченко, С. Л.; Kolesnichenko, S.; Салавелис, А. Д.; Салавелис, А. Д.; Salavelys, A.; Золовська, О. В.; Золовская, О. В.; Zolovska, О.; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurenko, G. |
2011 | Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганні | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Zhukova, Valentina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна |
2010 | Вплив екзогенних антиоксидантів на динаміку малонового діальдегіду в плодах томата при зберіганні | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2017 | Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna |