Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Гапріндашвілі, Нона Арчилівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Substantiaton of selecting the method of pre-cooling of fruitsSerdyuk, Maryna; Кулик, Алина Степановна; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytro; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулік, Аліна Степанівна
2016Визначення збереженості плодів яблуніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2017Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід cтандартної плодової продукції після холодильного зберіганняСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Оlena; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2017Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберіганняСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena
2008Вплив обробки природними антиоксидантами на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів при довгостроковому зберіганні плодів грушіСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2013Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Гогунська, П. В.; Гогунская, П. В.; Gogunska, P.
2013Вплив способів післязбиральної обробки природними антиоксидантами на вихід стандартної продукції плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2018Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантамиЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2012Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберіганняГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2016Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2012Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантівГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V.
2013Зміна антиокислювального комплексу в плодах грушіГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2013Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Мaryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2008Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2017Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2019Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції: навчальний посібникСамойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palyanichka, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Циб, Віктор Григорович; Циб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Lyudmila; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2006Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 16271 "Спосіб підготовки плодів насіннєвих культур до зберігання"Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalitka, Valentyna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2015Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2012Формування якості білих столових виноградних виноматеріалів, вироблених в умовах ДП «Первомайский винзавод» АР КримГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V.; Воронова, С. С.; Voronova, S.; Воронова, С. С.
2018Інновації у виробництві смузіІвашина, Т. О.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona