Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Просмотр собрания по группе - Авторы Бойко, В. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 10 из 10
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2008Аналіз ефективності меропріятій по забезпеченню безпеки життєдіяльності у ВУЗіБойко, О. В.; Бойко, В. С.
2015Визначення параметрів процесу сортування продуктів лущення насіння соняшника за допомогою псевдозрідженного шаруБойко, Т. Ю.; Бойко, В. С.
2018Визначення параметрів течії в’язко-пластичної рідинипри об'ємному формуванні харчових продуктівБойко, В. С.; Тарасенко, В. Г.; Муравйов, А. М.; Муравьев, А. Н.; Boiko, V.; Tarasenko, V.; Muravjov, A.
2013Ергономічні аспекти покращення процесу обрізування плодових деревБойко, О. В.; Бойко, В. С.; Boyko, О.; Boyko, V.
2017Методика визначення основних параметрів об’ємного друку харчових продуктівБойко, В. С.; Муравйов, А. Н.; Boyko, V.; Muravjov, A.
2012Обезводнення вторинної сільськогосподарської сировини методом вакуумного сушінняБойко, В. С.; Бойко, О. В.; Бойко, Т. Ю.
2017Обоснование конструктивной схемы оборудования для процесса подмораживания пищевых продуктовТарасенко, В. Г.; Петров, В. А.; Бойко, В. С.
2014Роль практики у підготовці фахівцяЯлпачик, Ф. Ю.; Буденко, С. Ф.; Бойко, В. С.; Yalpacik, F. U.; Budenko, S. F.; Boyko, V. S.
2017Теоретичне обгрунтування течії в’язко-пластичної рідини по каналу формувача при об’ємному друці (3D)Бойко, В. С.; Bojko, V.
2008Шляхи підвищення ефективності процесу практичного навчання студентів у вищих учбових закладахБойко, В. С.; Бойко, О. В.