Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Просмотр собрания по группе - Авторы Бойко, В. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 7 из 7
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2008Аналіз ефективності меропріятій по забезпеченню безпеки життєдіяльності у ВУЗіБойко, О. В.; Бойко, В. С.
2015Визначення параметрів процесу сортування продуктів лущення насіння соняшника за допомогою псевдозрідженного шаруБойко, Т. Ю.; Бойко, В. С.
2018Визначення параметрів течії в’язко-пластичної рідинипри об'ємному формуванні харчових продуктівБойко, В. С.; Тарасенко, В. Г.; Муравйов, А. М.; Муравьев, А. Н.; Boiko, V.; Tarasenko, V.; Muravjov, A.
2013Ергономічні аспекти покращення процесу обрізування плодових деревБойко, О. В.; Бойко, В. С.; Boyko, О.; Boyko, V.
2017Методика визначення основних параметрів об’ємного друку харчових продуктівБойко, В. С.; Муравйов, А. Н.; Boyko, V.; Muravjov, A.
2012Обезводнення вторинної сільськогосподарської сировини методом вакуумного сушінняБойко, В. С.; Бойко, О. В.; Бойко, Т. Ю.
2008Шляхи підвищення ефективності процесу практичного навчання студентів у вищих учбових закладахБойко, В. С.; Бойко, О. В.