Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Бандура, Ірина Іванівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Вплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісенейОтставнова, А.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2018Економічна ефективність зберігання грибів гливи звичайноїБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana
2015Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Рriss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2018Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначенняСокот, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2018Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусівКарпенко, А.; Желязков, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna