Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Кюрчева, Людмила Миколаївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 36
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2025
Вдосконалення технології виготовлення булочок для бургерів (23 ХТК. 12726670.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Грищенко, Олександр
2025
Вдосконалення технології овочевих маринованих консервів (23ХТД. 12852150.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Прокопенко, Станіслав Андрійович
2024
Веганський Брауні з використанням вівсяного молока: смачна та здорова альтернатива
Розумєйко, А. А.
2023
Виробництво пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції за зміну
Кацька, Валентина Олександрівна
2025
Пролонгація терміну зберігання дегідратованих продуктів для гуманітарних потреб
Семенов, Микита Олегович
2024
Технологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево (23ХТД.10443675.06.24)
Бордюг, Інна
2024
Технологія виробництва варених та напівкопчених ковбас в умовах цеху потужністю 1500 кг готових виробів за зміну (23ХТД. 8998943.06.24)
Дума, Анна
2023
Технологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукції
Оксанчук, Любов Олександрівна
2023
Технологія виробництва морозива в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну
Коробова, Яна Віталіївна
2024
Технологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ)
Маркарова, Ольга
2024
Технологія виробництва низькокалорійних безалкогольних напоїв бродіння в умовах цеху потужністю 80 т. готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 10443683.06.24)
Назарько, Володимир
2024
Технологія виробництва перекусних консервів із додаванням грибної сировини у цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998988 06.24)
Кужель, Анастасія
2024
Технологія виробництва сосисок і сардельок в умовах цеху потужністю 8т готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999005. 06.24)
Волошин, Арсен
2024
Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на зміну
Зюмкіна, Ольга Олегівна
2024
Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу (23 ХТД. 8999533 06.24)
Клименко, Юлія
2025
Удосконалення технології виробництва безлактозного полуничного пломбіру (23ХТД. 12741378.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Коробова, Яна
2024
Удосконалення технології виробництва безлактозного получиного промбіру
Коробова, Я. В.
2024
Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хліба
Кацька, В. О.
2025
Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хлібу (23ХТД. 12764861.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Кацька, Валентина Олександрівна
2025
Удосконалення технології виробництва гарбузових чіпсів (23ХТД. 13019299.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Птіцина, Вероніка Ігорівна