Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Кюрчева, Людмила Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Виробництво пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції за змінуКацька, Валентина Олександрівна
2023Технологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукціїОксанчук, Любов Олександрівна
2023Технологія виробництва морозива в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуКоробова, Яна Віталіївна
2024Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на змінуЗюмкіна, Ольга Олегівна
2024Удосконалення технології виробництва безлактозного получиного промбіруКоробова, Я. В.
2024Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хлібаКацька, В. О.
2024Удосконалення технології виробництва глазурованих сирківВодоп’янов, Денис Вікторович
2024Удосконалення технології виробництва десерту фонданГанчева, А. І.
2024Удосконалення технології виробництва малинового джемуНедоступ, Віолета Володимировна
2024Удосконалення технології журавлиного соусуКоробов, Олександр Михайлович
2024Удосконалення технології напоїв з підвищеним вмістом біологічно-активних речовинМелкумова, Джульєтта Семенівна
2024Удосконалення технології сушіння журавлиниЛевентов, Сергій Миколайович