Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Кюрчева, Людмила Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Вдосконалення технології виготовлення булочок для бургерів (23 ХТК. 12726670.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Грищенко, Олександр
2025Вдосконалення технології овочевих маринованих консервів (23ХТД. 12852150.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Прокопенко, Станіслав Андрійович
2024Веганський Брауні з використанням вівсяного молока: смачна та здорова альтернативаРозумєйко, А. А.
2023Виробництво пшеничного та сочевичного хліба в умовах цеху потужністю 1 тони готової продукції за змінуКацька, Валентина Олександрівна
2025Пролонгація терміну зберігання дегідратованих продуктів для гуманітарних потребСеменов, Микита Олегович
2024Технологія виробництва вермутів в умовах ПАТ «Коблево (23ХТД.10443675.06.24)Бордюг, Інна
2024Технологія виробництва варених та напівкопчених ковбас в умовах цеху потужністю 1500 кг готових виробів за зміну (23ХТД. 8998943.06.24)Дума, Анна
2023Технологія виробництва вин типу вермут в умовах цеху потужністю 40 тис. дал готової продукціїОксанчук, Любов Олександрівна
2023Технологія виробництва морозива в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуКоробова, Яна Віталіївна
2024Технологія виробництва м’ясних виробів у цеху потужністю 400 кг готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998958.06.24 ПЗ)Маркарова, Ольга
2024Технологія виробництва низькокалорійних безалкогольних напоїв бродіння в умовах цеху потужністю 80 т. готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 10443683.06.24)Назарько, Володимир
2024Технологія виробництва перекусних консервів із додаванням грибної сировини у цеху потужністю 1 туб готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8998988 06.24)Кужель, Анастасія
2024Технологія виробництва сосисок і сардельок в умовах цеху потужністю 8т готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999005. 06.24)Волошин, Арсен
2024Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 1 тонна готової продукції на змінуЗюмкіна, Ольга Олегівна
2024Технологія виробництва хлібобулочних виробів у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу (23 ХТД. 8999533 06.24)Клименко, Юлія
2025Удосконалення технології виробництва безлактозного полуничного пломбіру (23ХТД. 12741378.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Коробова, Яна
2024Удосконалення технології виробництва безлактозного получиного промбіруКоробова, Я. В.
2024Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хлібаКацька, В. О.
2025Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хлібу (23ХТД. 12764861.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Кацька, Валентина Олександрівна
2025Удосконалення технології виробництва гарбузових чіпсів (23ХТД. 13019299.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Птіцина, Вероніка Ігорівна