Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Загорко, Надія Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганніЗагорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2024Розробка технології зберігання м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполукЗебніцька, Валерія Володимирівна
2023Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за змінуПрасолов, Данил Сергійович
2023Технологія виробництва фруктових соків в умовах цеху потужністю 600 дал. за змінуБезь, Ілля Максимович
2024Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукціїПерець, Тетяна Володимирівна
2024Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначенняСокуренко, Віта Сергіївна