Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Загорко, Надія Петрівна
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Аналіз структури галузі виробництва соків в Україні | Безь, І. М. |
2024 | Властивості та застосування карагенану в харчовій промисловості | Прасолов, Д. С. |
2014 | Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганні | Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena |
2024 | Розробка технології виробництва соку абрикосового та аличевого з використанням екстракту стевії | Безь, І. М. |
2024 | Розробка технології зберігання м’яса птиці із застосуванням природних фенольних сполук | Зебніцька, Валерія Володимирівна |
2024 | Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5 т. готової продукції за зміну. (23 ХТ Д 8999567 06.24.) | Прохорова, Олена |
2024 | Технологія виробництва незбираної молочної продукції у цеху потужністю 5 тонн готової продукції на добу” (23 ХТ Д. 8998956. 06.24) | Прибила, Христина |
2023 | Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 300 дал готової продукції за зміну | Прасолов, Данил Сергійович |
2023 | Технологія виробництва фруктових соків в умовах цеху потужністю 600 дал. за зміну | Безь, Ілля Максимович |
2024 | Удосконалення обробки пива з використанням карагенану | Прасолов, Д. С. |
2024 | Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукції | Перець, Тетяна Володимирівна |
2024 | Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначення | Сокуренко, Віта Сергіївна |