Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Гончар, Юлія Миколаївна
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2025 | Розробка технології безлактозного бламанже (23 ХТД 12837304.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Бєлов, Кирило |
2025 | Розробка технології йогурту з імуномодулюючими властивостями (23 ХТК.12762270.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Стеценко, Владислав Вадимович |
2025 | Розробка технології протеїнових батончиків на основі ізоляту горохового білка (21ХТД.12803044.04.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Яблоновський, Владислав Костянтинович |
2024 | Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну ( 23 ХТ Д 8999446.06.24) | Бондарєва, Анастасія |
2024 | Технологія виробництва кисломолочних напоїв у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну (23 ХТ Д 8999446.06.24) | Удовицький, Ельдар |
2024 | Удосконалення процесу виробництва зернового хліба (23ХТК.10443675.12.23). | Вєлков, Кирило |
2025 | Удосконалення снекових батончиків з використанням локальної рослинної сировини (21ХТД.12760461.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Раскіта, Максим Олександрович |
2025 | Удосконалення технології батончиків з чорним харчовим альбуміном та безлактозної сировини (23 ХТД 12836458.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Білошицький, Дмитро |
2025 | Удосконалення технології виробництва сирів з культурами плісеневих грибів роду Penicillium (23ХТД. 12760103.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Сажнєва, Олена Юріївна |
2025 | Удосконалення технології зефіру з використанням чорноплідної горобини функціонального призначення (21ХТД. 12877006.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Пельтек, Віталій Олегович |
2025 | Удосконалення технології йогурту з використанням конопляного борошна (23 ХТД.12719111.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Цикало, Юрій Петрович |
2024 | Удосконалення технології йогурту функціонального призначення для спортивного харчування з екстрактом ялівцю та грейпфрутом | Коломоєць, А. В. |
2025 | Удосконалення технології кисломолочного продукту функціонального призначення для спортсменів з використанням екстрактів рослинного походження (21ХТД.12742904.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Коломоєць, Андрій Віталійович |
2024 | Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’ясного фаршу із застосуванням природних фенольних сполук | Прошин, Антон Сергійович |
2025 | Удосконалення технології фаршевих мас функціонального призначення з псиліумом (23ХТД. 12830791.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Конопльов, Дмитро |