Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Бандура, Ірина Іванівна
Showing results 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Дослідження технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністю | Ковальчук, Діана Ігорівна |
2024 | Особливості технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками | Севастьянович, Марія Віталіївна |
2024 | Оцінка перспектив вітчизняного виробництва фруктово-овочевої пастили з підвищеною функціональною придатністю | Угріна, П. О. |
2024 | Оцінка сучасних методів збереження урожаю грибів Lentinula edodes (berk.) pegler | Ткаченко, А. Г. |
2024 | Оцінка технічних показників хліба з додаванням відварених грибів Гливи | Сокот, О. Є. |
2023 | Технологія виробництва сиркових продуктів в умовах цеху потужністю 1,5 тони готової продукції за зміну | Перелига, Олександра Олександрівна |
2023 | Технологія виробництва сирів в умовах цеху потужністю 2 тонни готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра | Шуляков, Сергій Юрійович |
2023 | Технологія виробництва хлібобулочних виробів з грибною сировиною в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за добу | Горпиненко, Віталій Олександрович |
2024 | Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировини | Угріна, Поліна Олександрівна |
2024 | Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками | Севастьянович, Марія Віталіївна |
2024 | Удосконалення технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністю | Ковальчук, Діана Ігорівна |
2024 | Інноваційна технологія виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинках | Савва, Олександра |
2024 | Інноваційна технологія виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинках | Савва, О. С. |