Моделювання впливу дискретних диференціальних характеристик на точність наближення - Кремнєва, К. І. (My University, 2020)
Проведенні дослідження показали, що в екстремальному розв'язку, як правило, з’являються прямолінійні ділянки. При формуванні динамічних обводів, де потрібна неперервна зміна кривини у вузлах ДПК, це не припустимо. Щоб цього уникнути, запропоновано спосіб корекції прямолінійних ділянок, що спирається на ідеї дискретного геометричного моделювання.
Keywords: проектування динамічних обводів; моделювання; корекція прямолінійних ділянок