Застосування комп’ютерних методів обробки інформації у загальному курсі фізики - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona; Бурлаков, А. В. (My University, 2021)
UK: У статті розглянуто можливість використання табличного процесору MS Excel та програмного пакету Origin у загальному курсі фізики для візуалізації розв’язків задач. Наведено приклад візуалізації розв’язання задачі з теми «Постійний електричний струм» за допомогою OriginPro та MS Excel. EN: The article discusses the possibility of using MS Excel spreadsheet software package Origin and in general physics course for visualization solutions to problems. An example of visualization of the solution of the problem on the topic of «Direct electric current» using OriginPro and MS Excel is given.
Keywords: комп’ютерне моделювання; OriginPro; MS Excel; computer simulation