Опис до патенту на корисну модель № 135812 "Електроопалювальний пристрій системи теплопостачання" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Електроопалювальний пристрій системи теплопостачання містить електричний водонагрівач та накопичувальний об'єм. В накопичувальному об'ємі встановлено теплообмінник для підведення теплової енергії від електричного водонагрівача та додатковий теплообмінник з теплоакумулюючою речовиною для накопичення теплоти для батарей опалення
Keywords: електроопалювальний пристрій системи теплопостачання; система теплопостачання; електричні прилади; конструкції сучасних нетрадиційних енерготехнологій