Обґрунтування схеми біогазової установки для господарств України - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2010)
UK: Роботу присвячено обґрунтуванню схеми біогазової установки для господарств України. RU: Работа посвящена обоснованию схемы биогазовой установки для хозяйств Украины. EN: Work is devoted the ground of chart of biotgas fluidizer economies of Ukraine.
Обоснование схемы биогазовой установки для хозяйств Украины
Ground of chart of biotgas setting for economies of Ukraine
Keywords: біогаз; метан; зброджувана маса; анаеробний процес; гній; біореактор; газгольдер