До питання раціонального агрегатування тракторів тягово-енергетичної концепції - Кувачов, Володимир Петрович; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Kurchev, Sergei; Кюрчев, Сергей Владимирович (ТДАТУ, 2012)
UK: В роботі запропонована методика визначення оптимальних параметрів ґрунтообробних агрегатів за критеріями максимально можливої основної продуктивності і найменшої питомої витрати палива. RU: В работе представлена методика определения оптимальных параметров почвообрабатывающих агрегатов по критериям максимально возможной основной производительности и наименьшего удельного расхода топлива. EN: The method of determining the optimum parameters tillage aggregates the criteria maximum net productivity and the lowest specific fuel consumption a proposed.
К вопросу рационального агрегатирования тракторов тягово-энергетической концепции
On the rationality of aggregation tractors energy concept
Keywords: ґрунтообробний агрегат; трактор; основна продуктивність; оптимальні параметри роботи