Особливості складу морозива, як об’єкта виробництва - Корнійчук, В. С.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто особливості морозива, як об’єкта виробництва.
Keywords: морозиво; молочна сировина; жири; активні добавки