Впровадження СУОП на підприємствах АПК з урахуванням вимог міжнародного стандарту OHSAS 18001-99 - Лущенков, В. Л.; Гранкіна, Олена Володимирівна; Гранкина, Елена Владимировна; Hrankina, Olena; Головін, С. В. (ТДАТУ, 2010)
UK: В статті ставиться питання необхідності розробки методології адаптації міжнародних стандартів на підприємствах АПК. RU: В статье поднимается вопрос необходимости разработки методологии адаптации международных стандартов для предприятий агропромышленного комплекса. EN: In article the question of necessity of working out of methodology of adaptation of the international standards for the agriculture enterprises is brought up.
Внедрение СУОТ на предприятиях АПК с учетом требований международного стандарта OHSAS 18001-99
Introduction at the enterprises of agrarian and industrial complex taking into account requirements of the international standard OHSAS 18001-99
Keywords: СУОП; стандарт; методи визначення; адаптація; вимоги; заходи; ризик