Опис до патенту на корисну модель № 134274 "Знаряддя для обробітку та аерації ґрунту в агрегаті колійного і мостового землеробства" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Знаряддя для обробітку та аерації ґрунту в агрегаті колійного і мостового землеробства має механічний робочий орган з каналом та отворами для подачі стисненого повітря в ґрунтове середовище, дозуючий клапан. Робочий орган додатково містить бур з буксою, механізми його обертально-поступальної і ударної дії, пневматичний привід з редуктором і оснащений системою охолодження стисненого повітря
Keywords: землеробство; обробіток ґрунту; аерація ґрунту; колійне землеробство; мостове землеробство; дозуючий клапан; система охолодження