Діяльність Студентської ради Таврійського ДАТУ за ІІ семестр 2024/2025 н.р. - Петрущенко, Євген (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Презентована робота Студентської Ради ТДАТУ у 2 семестрі 2025 р. : створення нової команди, заходи, рішення, плани на майбутнє.
презентація на Вченій раді ТДАТУ 01.07.2025 р.
Keywords: студентська рада; студентство ТДАТУ