Документальне забезпечення обліку витрат на поліпшення земель сільськогосподарського призначення - Голуб, Наталя Олександрівна; Голуб, Наталья Александровна; Holub, Natalia (ТДАТУ, 2013)
У статті розглянуто документальне забезпечення витрат на поліпшення земель сільськогосподарського призначення. Інформаційне забезпечення дає підстави для прийняття рішень за результатами діяльності, зробити висновки та виявити проблемні питання. Запропоновано документальне забезпечення яке сприятиме формуванню необхідної обліково-аналітичної інформації обліку витрат на поліпшення земель сільськогосподарського призначення для потреб управління.
Keywords: витрати; документування; облік; земля