Плодівництво та виноградарство: науково-бібліографічний покажчик - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna (ТДАТУ; наукова бібліотека, 2017)
Запропонований покажчик містить літературу з технології вирощування плодових, ягідних культур та винограду з фондів наукової бібліотеки ТДАТУ. Покажчик буде цікавий студентам, аспірантам, викладачам, а також всім хто займається розглядом питань даної тематики
Keywords: плодівництво; виноградарство; вирощування плодових культур; вирощування ягідних культур