Захисні рукавиці. Опис до патенту на корисну модель № 157120. Україна - Малюта, Сергій Іванович; Чижиков, Іван Олександрович; Тарусова, Наталія Василівна (My University, 2024)
Захисні рукавиці, кожна з яких включає манжету, тильну та долонну частину з покриттям із комбінованого противібраційного матеріалу, згідно з корисною моделлю, долонна частина оснащена покриттям, між зовнішнім шаром якого і матеріалом долонної частини розміщено ряд розташованих у шаховому порядку циліндричних елементів тертя, у вигляді охоплюваних та охоплюючих поверхонь.
Keywords: захисні рукавиці; противібраційні рукавиці; засоби індивідуального захисту; амортизуюче покриття; долонна частина рукавиць; циліндричні елементи тертя; охоплювані та охоплюючі поверхні