Аналіз поточного стану фінансового забезпечення аграрного сектору України в умовах воєнного стану. - Завадських, Ганна Миколаївна (Дніпро: ДДАЕУ, 2024)
Залучення коштів в аграрний сектор України під час війни є необхідним для збереження продовольчої безпеки, підтримки економіки та соціальної стабільності, а також для забезпечення конкурентоспроможності на міжнародних ринках. Практичні інструменти та напрями для залучення коштів в аграрний сектор України представлені в публікації.
Keywords: Залучення коштів в аграрний сектор; Практичні інструменти; кредитування; розроблення національної стратегії розвитку сільського господарства