Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів гранулятора з нерухомою матрицею - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (ХНТУСГ, 2018)
UK: Удосконалено і обґрунтовано конструктивно-технологічну схему гранулятора з нерухомою матрицею. Агрегат пристосований для гранулювання різноманітних матеріалів органічного походження дисперсністю до 3 мм та вологістю 8-12%. Проведено попередній аналіз теоретичних досліджень обґрунтування технологічного процесу гранулювання органічного матеріалу гранулятором з активними прикочувальними роликами та жорстко закріпленою матрицею. RU: Усовершенствовано и обоснованно конструктивно-технологическую схему гранулятора с неподвижной матрицей. Агрегат приспособлен для гранулирования различных материалов органического происхождения дисперсностью до 3 мм и влажностью 8-12%. Проведен предварительный анализ теоретических исследований обоснования технологического процесса гранулирования органического материала гранулятором с активными прикатывающими роликами и жестко закрепленной матрицей. EN: Design and technological scheme of granulator with fixed matrix is improved and soundly. Unit is adapted for granulation of different organic materials with dispersion of up to 3 mm and humidity of 8-12%. Preliminary analysis of theoretical researches substantiation of technological process granulation of organic material by granulator with active rolling rollers and rigidly fixed matrix has been carried out.
Substantiation of construction-technical parameters granulator with fixed matrix
Обоснование конструктивно-технологических параметров гранулятора с неподвижной матрицей
Keywords: гранулятор; матриця; пресування; ущільнення; паливні та біодобривні гранули; матрица; прессования; уплотнение; топливные гранулы и гранулы с биоудобрениями; granulator; matrix; pressing; compaction; pellets and granules biofertilizers