Офіс менеджмент: роль офіс-менеджера в сучасному бізнесі - Плотніченко, Світлана Романівна; Plotnichenko, Svitlana; Клименко, Аліна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У сучасному бізнес-середовищі роль офісменеджера виходить далеко за межі адміністративної підтримки. Це не просто організаційна посада, а важливий елемент ефективного функціонування компанії. Офіс-менеджер стає зв’язковою ланкою між різними відділами, забезпечує комунікаційну взаємодію, оптимізує внутрішні процеси та впроваджує сучасні технологічні рішення. У світі, де бізнес змушений швидко адаптуватися до змін, значення цієї професії лише зростає.
Keywords: офіс-менеджер; бізнес-середовище; CRM-системи