Технологія вирощування соняшнику - Тимошов, В. А. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
Соняшник це одна з найбільш популярних культур, що полюбилися українським аграріям. Адже внутрішній і зовнішній попит на закупівлю насіння цієї рослини постійно зростає. Але щоб урожай виправдав очікування, а витрати на посівний матеріал окупилися, необхідно, щоб стандартна технологічна карта вирощування соняшнику виконувалася повністю. Це стосується як вимог до сівозміні, так і своєчасного внесення добрив і мікроелементів. Системний підхід - гарантія успішного результату.
Keywords: соняшник; технологія вирощування; насіння