Опис до патенту на корисну модель № 41185 "Вирівнювач ґрунту" - Шабала, М. О.; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
Вирівнювач ґрунту, що складається з бруса, причеплених до нього металевих кілець, розміщених в декілька рядів в шаховому порядку, з'єднаних між собою сполученнями, який відрізняється тим, що відстань між металевими кільцями в ряду і між рядами дорівнює половині їх діаметра, а спо- лучення виконані гнучкими
Keywords: вирівнювач ґрунту; сільськогосподарське машинобудування; машинно-тракторний агрегат