Геоінформаційні системи – нові технології для сільського господарства - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Латоша, В. В. (ТДАТУ, 2020)
Геоінформаційні системи застосовують для аналізу всієї зібраної інформації про стан полів. На сільськогосподарському підприємстві, де не використовують геоінформаційні системи, всі рішення приймають фахівці, на підставі уривчастих даних і свого досвіду.
Keywords: регулювання земельних відносин; земельні ресурси; використання геоінформаційних технологій; геоінформаційні системи; технології енергозбереження