Розробка технології 5-й координатної обробки деталі «кулачок подачі» зубозаточувального верстата - Скорлупін, О. В.; Дуков, В. О. (ТДАТУ, 2021)
Програмне забезпечення PowerMILL і сучасне високоточне обладнання забезпечили отримання складнопрофільних поверхонь деталей з високою точністю. Було досягнуто високу якість деталі за рахунок високої точності характеристик переміщення робочих органів верстата і інструмента. Це дозволило досягти формоутворення складних поверхонь за один установ і при єдиному базуванні деталі.
Keywords: CAМ-система PowerMILL; програмне забезпечення PowerMILL; складнопрофільний кулачок подачі