Підвищення ефективності струминного гомогенізатору молока з роздільною подачею вершків - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2015)
UK: У статті на основі теоретичних досліджень процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків визначені шляхи підвищення ефективності пристрою. Наведені та проаналізовані математичні залежності процесу струминної гомогенізації молока з метою підвищення ефективності диспергування при зниженні енергетичних витрат процесу. EN: The ways to increase the device efficiency are defined in the article on the basis of theoretical research of the jet-mixing homogenization of milk with separated feeding of cream. Mathematical dependences of the jetmixing homogenization of milk are represented and analyzed for the purpose to increase dispersion efficiency while reducing energy expenses of the process.
Keywords: ефективність гомогенізації; струминна гомогенізація; роздільна гомогенізація; диспергування; аналіз; залежності процесу струминної гомогенізації; молоко; вершки; енерговитрати процесу; критерій Вебера