Управління внутрішнім потенціалом підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Магістр - Гордєєва, Ольга Андріївна (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних аспектів та розроблення практичних рекомендацій щодо управління внутрішнім потенціалом підприємства. Елементи наукової новизни одержаних результатів полягають у розробці теоретичних та методологічних засад удосконалення управління внутрішнім потенціалом підприємства.
Keywords: потенціал підприємства; економічна категорія; кадровий потенціал; маркетинговий потенціалом; менеджмент підприємств