Інформаційно-програмна система управління мікрокліматом в зерносховищі - Строкань, Оксана Вікторівна; Строкань, Оксана Викторовна; Strokan, Oksana; Прокопенко, В. В.; Prokopenko, V. V. (НТУ «ХПІ», 2015)
У статті проаналізовано умови зберігання зернової маси в зерносховищах, зокрема розглянуто такий тип зерносховищ як силос. Розглянуто існуючі засоби забезпечення заданих параметрів мікроклімату у зерносховищах. З метою поліпшення якості та збереження зернової маси під час зберігання у силосах пропонується інформаційно-програмна система управління в зерносховищі, яка поєднує в собі засоби управління мікрокліматом у силосі та інформаційну базу даних для зберігання нормативних та поточних значень таких параметрів мікроклімату зерносховища як температура і вологість.
Information and software control system of microclimate in the granary
Keywords: база даних; мікроклімат; силос; інформаційна система; інтерфейс; база данных; микроклимат; силос; информационная система; интерфейс; base danih; microclimate; silage