Надикто Володимир Трохимович: біобібліографічний покажчик публікацій - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
Покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету в 2004 році, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек. Покажчик включає 158 публікацій вченого, серед яких: публікації в наукометричних базах SCOPUS та WEB OF SCIENCE ; патенти; дисертації, захищені під науковим керівництвом д. т. н., професора В. Т. Надикта, в науковій школі «Проблеми машиновикористання в землеробстві». Даний покажчик є другим випуском бібліографії праць вченого. Перший випуск основних публікацій з 1982 по 2020 роки був опублікований у 2021 році і включав 354 публікації вченого.
Keywords: Бібліографія вченого; Вчені ТДАТУ; Публікаційна активність вчених; Наукова бібліотека