Методика дослідження оптимальної системи збуту молока - Куліш, Тетяна Володимирівна; Кулиш, Татьяна Владимировна; Kulish, Tetiana (My University, 2017)
В умовах ринкових відносин особливе місце займає система збуту сільськогосподарської продукції у діяльності агропромислового комплексу. Особливо проблемним питанням є організація збуту молока, що виробляється в сільськогосподарських підприємствах, так як в більшості випадків ця діяльність є збитковою для підприємств. Рішенням даної проблеми є переорієнтація підприємств на засади маркетингу, що дозволить формувати раціональні виробничі програми, оперативно реагувати на ринкову ситуацію та зміцнювати конкурентні позиції на ринку.
Optimal research methodology of milk sales
Keywords: збут молока; реалізація молока; ринок молока