Роль логістичного аутсорсингу в реаліях сучасного бізнесового середовища - Бондаренко, К. (My University, 2020)
З огляду на неперервну зростаючу конкурентну боротьбу в ринковому середовищі, спрямованість провідних представників бізнесу до скорочення розміру понесених сукупних витрат, виникає тенденція зосередження переважної долі зусиль і винесення на домінуючу позицію основної безпосередньої діяльності, тоді як другорядні супровідні функції: ведення бухгалтерії, здійснення транспортних перевезень і організація логістичних операцій передають на аутсорсинг.
Keywords: аутсорсинг логістичних послуг; логістичні операції; Raben Group; Zammler; Ekol; Логістик-плюс; Нова пошта