Структура поверхностного слоя цапф шестерен шестеренных насосов при обработке ФАБВО - Кропивный, В .Н.; Шепеленко, И. В.; Черкун, В. В.; Кропівний, В.; Шепеленко, І.; Kropivnyi, V.; Shepelenko, I.; Cherkun, V. (КНТУ, 2010)
RU: В статье приведены результаты исследований структуры поверхностного слоя цапф шестерен шестеренных насосов, обработанных ФАБВО. UK: У статті наведені результати досліджень структури поверхневого шару цапф шестерень шестеренних насосів, оброблених ФАБВО. EN: In article results are resulted of researches of structure of superficial layer of pins of cog-wheels of cogwheel pumps, treated FABVO.
Структура поверхневого шару цапф шестерень шестеренних насосів при обробці ФАБВО
Structura of superficial layer of pins of cog-wheels of cog-wheel pumps, treated FABVO
Keywords: ФАБВО; цапфа вала шестерни; структура; покрытие; втулка; установка для ФАБВО; медь; цинк; двухфазное покрытия