Облік витрат на збереження майна в умовах воєнного часу - Юрченко, Олександр Анатолійович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Збереження майна є одним із найдавніших завдань, що виникли ще на початку розвитку бухгалтерського обліку як прикладної науки. Послідовність записів у інвентарному описі визначалася необхідністю захисту активів від можливих втрат. Згодом це завдання стало основою для інших, сформульованих пізніше. На сьогодні завдання збереження активів підприємства в умовах воєнного часу потребує нових підходів щодо ідентифікації витрат на збереження майна та їх відображенні на рахунках бухгалтерського обліку та у фінансовій звітності.
Keywords: майно; активи; капітальні витрати; поточні витрати