Питання регулювання земельних відносин в умовах аграрної реформи України - Якунічева, Анастасія Юріївна; Якуничева, Анастасия Юрьевна; Yakunicheva, Anastasiia; Шкаровецька, М. В. (My University, 2020)
Реформа земельних відносин у зв’язку із роздержавленням земель сільськогосподарського призначення відбувалась поетапно та потребує постійного вдосконалення регулювання земельних відносин. На даному етапі земельних перетворень важливу роль відіграє розвиток орендних земельних відносин, але приділено увагу наступному кроку земельної реформи України.
Keywords: аграрна сфера; ринок землі; земельна реформа; державне управління