Дослідження змін в проростанні насіння під впливом електростатичного і магнітного полів - Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii; Пєрова, Наталія Петрівна; Перова, Наталья Петровна; Pierova, Natalia (My University, 2017)
Підвищення посівних якостей і адаптивних властивостей насіння сільськогосподарських культур разом із звичайними агротехнічними прийомами, має істотне значення у вирішенні проблеми підвищення врожайності . Біологічна різноякість насіння сільськогосподарських культур призводить до розтягнутого періоду проростання, різної сили зростання і реакції на несприятливі умови вирощування, що веде до зниження урожаю.
Keywords: період проростання; біострум; полив рослин; позитивно заряджена вода; вплив магнітним полем