Опис до патенту на корисну модель № 107874 "Голчастий робочий орган" - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Чаплінський, Андрій Петрович; Чаплинский, Андрей Петрович; Chaplinskyi, Andrii; Кошовий, М. О. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Голчастий робочий орган, який включає раму зі встановленими на осях дисками зі ступицями та голками, причому голчасті диски, які розташовані поряд, виконані різного діаметра і встановлені на однакову глибину обробітку ґрунту h
Keywords: голчастий робочий орган; голчасті диски; обробіток ґрунту; машини для обробітку ґрунту; сільськогосподарське машинобудування; безприводний робочий орган