Диференціація коефіцієнта зношування матеріалів пар тертя металорізального обладнання - Юдовинський, В. Б.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penov, Oleh; Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii (ТДАТУ, 2008)
Робота присвячена встановленню вплину різних параметрів, які впливають на процес зношування основних параметрів металорізального устаткування. Work is devoted establishment of influencing of different parameters, influencing on the process of wear of basic interfaces of metal cutting equipment.
Differentiation of coefficient of wear materials of pair of friction of metal cutting equipment
Keywords: коефіцієнт зношування; середовище роботи обладнання; динамічне руйнування; статичне руйнування