Енциклопедичний словник Брокгауза і Єфрона: 130 років універсальній енциклопедії - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2020)
Енциклопедичний словник Брокгауза і Єфрона — російська універсальна енциклопедія. Випущена акціонерним видавничим товариством Ф. А. Брокгауз—І. А. Єфрон (Петербург, 1890–1907). Видання виходило в двох варіантах — 41 основний том і 2 додаткових (менша частина тиражу) і 82 основних і 4 додаткових напівтоми. Енциклопедія містить: 121240 статей, 7800 ілюстрацій, 235 мап.