Вплив інвестицій на відтворення зернозбиральної техніки - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Інвестиції відіграють першорядну роль в забезпеченні ефективності функціонування будь-якої економічної системи та суспільного відтворення в цілому, тому що безпосередньо впливають на економічного зростання в довгостроковій перспективі. Для підтримки конкурентоспроможного сільськогосподарського виробництва в сучасних умовах вкрай необхідне технічне і технологічне переозброєння, новітні обладнання і техніка, для чого потрібні суттєві інвестиції, що обумовило актуальність та мету дослідження – вплив інвестицій на відтворення зернозбиральної техніки.
Keywords: інвестиції; зернозбиральна техніка; сільськогосподарське виробництво; зернозбиральні комбайни; комбайни