Розділення неоднорідних систем методом відцентрового фільтрування - Іваницький, В. Г.; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira (ТДАТУ, 2018)
Відцентрове фільтрування являє собою процес розділення суспензій в центрифугах з перфорованими барабанами.
Keywords: фільтрування; центрифугування; відцентрове фільтрування