Вибір видання для публікації результатів досліджень - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
Для вибору видання для публікації статті зверніть увагу на тематичну відповідність статті журналу, авторитет і репутацію журналу (перевіряйте індексацію у базах даних, таких як Scopus і Web of Science), цільову аудиторію, вимоги до відкритого доступу, а також час розгляду та публікаційні збори. Важливо також врахувати форматування статті, наявність peer-review (рецензування) та вимоги до автора.
Keywords: опублікування результатів дисертацій; тематичний пошук в Scopus та Web of science