Морфологічний аналіз і синтез мийного обладнання - Данилкін, Д. О. (My University, 2019)
В основу методу морфологічного аналізу і синтезу покладені систематизовані дослідження внутрішньої структури технічної системи, яку необхідно вдосконалити, та можливих варіантів її реалізації шляхом комбінування основних елементів. Найбільш доцільно використовувати прийоми морфологічного аналізу при вирішенні конструкторських завдань загального плану: при проектуванні та вдосконаленні техніки, пошуку компонувальних або схемних рішень.
Keywords: мийна установка; метод морфологічного аналіза; очищення автотракторних деталей