АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2019)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у травні.
Keywords: всеукраїнська олімпіада; агроосвіта; день культурного різноманіття; День вишиванки; богатирські богатоборства; грант на навчання