Використання гибридного моделювання промислових дизайнерських виробів із застосуванням пакетів прикладних програм в рамках практичної підготовки фахівців з прикладної механіки - Мацулевич, Олександр Євгенович; Тетервак, Ілля Романович; Супрун, Максим Володимирович; Matsulevych, Oleksandr; Tetervak, Illia; Suprun, Maksym (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UA: В роботі пропонується методика створення технологічного оснащення для виготовлення промислових дизайнерських виробів з використанням пакетів прикладних програм PowerSHAPE в рамках виконання курсового проекту з дисципліни «Промисловий дизайн». /// EN: This paper proposes a methodology for creating manufacturing equipment for the production of industrial design products using the PowerSHAPE software suite as part of a course project in the «Industrial Design» course.
Keywords: Пластикова ПЕТ-тара; термопласт; гібридний модуль; поверхневе моделювання прес-форми; інжекційне видувне формування; PET plastic containers; thermoplastic; hybrid module; surface modeling of a mold; injection blow molding