Внутрішній моніторинг стану підготовки студентів з іноземних мов - Мунтян, Світлана Геннадіївна; Мунтян, Светлана Геннадиевна; Muntian, Svitlana (My University, 2016)
У статті аналізуються результати внутрішніх моніторингових процедур із визначення стану підготовки студентів при навчанні їх іноземної мови професійного спрямування.
Keywords: іноземна мова; моніторинг; підготовка студентів