Конструкційні пластмаси для зубчастих коліс - Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii (My University, 2015)
Наведені дослідження перспектив застосування для виробництва зубчастих зачеплень пластмас, які мають конструкційні мастильні властивості, або ж сумішей, до складу яких введені добавки, що знижують коефіцієнт тертя при зіткненні поверхонь тертя, з метою підвищення експлуатаційних якостей механізмів.
Сonstruction plastics for gear-wheels
Конструкционные пластмассы для зубчастых колес
Keywords: конструкційні пластмаси; зубчасте зачеплення; зубчасте колесо; мастильні властивості; коефіцієнт тертя; конструкційна гнучкість