Проблеми оцінки інвестиційної привабливості аграрних підприємств - Захарова, Наталя Юріївна; Захарова, Наталья Юрьевна; Zakharova, Natalia (Таврійський нац. ун-т ім. В.І.Вернадського, 2011)
У статті обґрунтовано необхідність оцінки інвестиційної привабливості підприємств. Проведено порівняння діючих методик оцінки інвестиційної привабливості. Обґрунтовано необхідність врахування галузевої приналежності підприємства при визначенні інвестиційної привабливості підприємства.
Keywords: інвестиційна привабливість; інвестор; фінансовий стан